Een ervaren, veel geboekte zangeres!

Nicky van der Kuyp

Zoek je een zangeres die uitblinkt in veelzijdigheid en van elke gelegenheid een feestje maakt? Welkom op de website van Nicky van der Kuyp! Wat je ook organiseert, je bent bij Nickymusic aan het juiste adres! 

Goede muziek is 1 van de succesfactoren. Muziek die bij de gelegenheid, de mensen en de sfeer past! De muzikale invulling kun je met een gerust hart aan Nicky overlaten.

Vanuit haar jarenlange ervaring met zingen in grote musical en theatershows ( o.a Shrek, Legally Blonde, footloose, The sound of music, Heel Holland op z’n kop), is NICKYMUSIC 9 jaar geleden ontstaan. Nicky wilde niet meer in vaste shows zingen en is voor zichzelf begonnen.

Vanaf dat moment zingt Nicky elke week op feesten, borrels, bruiloften, evenementen, dinnershows, in restaurants of op thuisfeestjes. Op elke gelegenheid past ze zich aan naar jouw wensen en krijg je gegarandeerd het feestje waar je naar zoekt!  Nicky is als zangeres samen te boeken met bijvoorbeeld ; een gitarist, saxofonist, pianoband of collega zangeressen/zangers. Neem een kijkje op de website voor alle opties en extra’s.

Met jouw wensen, het doel, de gasten, de sfeer en locatie als basis, denkt Nicky graag met je mee! Ze is creatief, flexibel en heeft een groot netwerk aan muzikanten en artiesten en verzorgt wanneer nodig ook voor alle apparatuur. Bel, mail of WhatsApp gerust en vraag naar de mogelijkheden. Nicky kan de zorg voor de muzikale invulling van jouw gelegenheid verzorgen. Kent je Nicky al? Dan weet je wat je krijgt! Ken je Nicky nog niet? Laat je inspireren door de foto’s en video’s op deze site.

Artiest nodig voor een speciale gelegenheid?

Boek Nicky van der Kuyp voor een geslaagd en muzikaal ontzorgd event voor elke gelegenheid. Live muziek en verzoeknummers.

Over Nicky

FAQ

Eigenlijk voor elke muzikale gelegenheid. Denk aan verjaardagen, bruiloften, corporate events, chique diners, achtergrondmuziek en dance feesten. Alles wordt op maat gemaakt en geregeld.

Ja! Alles is mogelijk. Nickymusic wordt vaak geboekt met een band met ervaren live muzikanten. We spelen zelfs liedjes op verzoek! Ook DJ voor de afwisseling is een perfecte aanvulling. Nickymusic speelt ook vaak met een gitarist of met een extra zanger of zangeres. Neem een kijkje op de site.

Als het gewenst is, regelt Nickymusic alles wat bij jouw muzikale event hoort. Denk aan : geluidsapparatuur, geluidsman, microfoons, podiumdelen  en andere materialen. Nickymusic kan jou volledig ontzorgen.

Nicky zingt de leukste en mooiste liedjes uit alle stijlen en tijden. Zelfs aan muzikale verzoekjes geeft ze vaak gehoor. Zo is het repertoire enorm uitgebreid en dus leuk voor jong en oud!

Go top