Heerlijke achtergrondmuziek of een feestje tijdens het diner? Nicky maakt de perfecte sfeer of een gezellig feestje! Jouw etentje wordt een ware beleving met prachtige easy listening songs en/of feestliedjes. Gegarandeerd blije gezichten en voetjes van de vloer! Nicky weet precies hoe ze een feestelijke avond compleet kan maken. Deze ras-entertainer kan met haar stem en allround repertoire, jouw diner of feestje laten slagen.

“ De belangrijkste ingrediënten voor een geslaagd feest zijn o.a : goede zang en muziek! Door Nickymusic was ik compleet ontzorgd en de avond was een groot succes. Ze zingt loepzuiver en was fantastisch! We hebben ontzettend genoten!”

Nicky is ook te boeken samen fantastische collega zangers en zangeressen. Hierdoor wordt de avond nog dynamischer en lekker afwisselend. Ze zingen dan de mooiste liedjes uit alle stijlen en tijden.  Feest voor iedereen en een avond om nooit te vergeten.

Boek Nicky & Jasper

Nicky van der Kuyp en Jasper Taconis zijn al jarenlang beste vrienden en dat zie je er ook aan af. Elke avond met deze twee toppers wordt gegarandeerd feest!. Nicky en Jasper zijn zeer getalenteerd en ervaren om elk feest tot een succes te maken.

Ook te boeken met de volgende Extra’s om het feestje af te maken:  

  • Showdansers die dansen in feestelijke kostuums 
  • Live saxofonist die meespeelt en rondloopt
  • De Complete Nicky& Jasper live band!
  • DJ om in de pauzes heerlijke muziek te draaien

 

Nicky en Jasper maken en zingen al jaren in de grote dinnershows van VAN DER VALK . 4 tot 5 keer per jaar maken ze elke feestavond in een speciaal thema en onvergetelijke Glitter en Glamour in combinatie met culinair genieten.

Meer informatie en of aanvullende opties voor een volledig verzorgde Restaurant en Dinnershow? Neem dan nu contact met mij op!

Go top