Nicky heeft meer dan 15 jaar ervaring met het zingen in pianoshows en bands. Ze werkt samen met de beste pianisten uit Nederland en met internationale muzikanten. Voor elke gelegenheid zoekt Nicky de gepaste muzikanten en combinatie van personen uit om er een geweldige avond of dag van te maken. Nickymusic werkt ook met verzoeknummers, zodat uw gasten de hele avond kunnen genieten van hun favoriete nummers.

Een band of pianoshow van Nickymusic begint met Nicky samen met een pianist, die ook zelf zingt. Vaak worden ze aangevuld met een drummer en mogelijk ook een saxofonist en of gitarist.  Je kunt het zo groot of klein maken als je zelf wil! Om alvast een beetje te beleven hoe Nickymusic en haar band of pianoshow klinkt, bekijk gerust even de onderstaande filmpjes en geniet!

Wij hebben een heerlijke meezing avond gehad, dat hadden we echt even nodig! Het is zo leuk om interactie te hebben met de band !”Nickymusic heeft het geweldig gedaan op onze feestavond! “  Monique Haveman, MIXSUPPORT

Meer informatie en of aanvullende opties voor een volledig verzorgde pianoshow of band? Neem dan nu contact met mij op!

 

 

 

Go top