Zangeres Nicky is breed inzetbaar voor al jouw feesten en events. Ze zingt de liedjes die de mensen willen horen en zullen herkennen.  Voor elk verjaardagsfeest, jubileum of thuis feestje kan je Nicky boeken om er een spetterend feest van te maken!

“Op de verjaardag van mijn moeder kwam Nicky als verrassing zingen! Het was een geweldig feest en jong en oud hebben genoten en heel veel gedanst” Mandy”

Ook op zakelijke evenementen verzorgt Nickymusic rustige, smaakvolle achtergrondmuziek. Of als afsluiter van een geslaagde trainingsdag wordt er een klein feestje gemaakt door Nicky & the band. Bekijk de opties en extra’s

Mogelijkheden voor je feest of event:

  • Zangeres Nicky zingt op jouw feest de liedjes die je wil horen en zorgt ervoor dat iedereen op de dansvloer staat! (ook mogelijk met extra zangeres of zanger)
  • Nicky en gitarist Filippo voor smaakvolle achtergrondmuziek of gezellige feestmuziek ( optie met saxofonist)
  • Nicky & piano band voor achtergrondmuziek en feest en interactie . Ze spelen ook liedjes op verzoek!
  • Boek nu de : Sugarlips! 2 zangeressen Nicky en Desiree zingen herkenbare hits in eigen stijl. Geschikt als uitsmijter op jouw feest of evenement.
  • Nicky en DJ voor relaxte lounge muziek en zang. Of een knallend feest met dj en mc Nicky

 

“ na een geslaagde trainingsdag van ons POST NL Event, zorgde Nicky en haar pianoband voor een te gek sfeertje met hun muziek. Zo konden alle medewerkers lekker ontspannen na een geslaagde dag.”  Stephanie Hofwegen , Eventvision” 

 

“ Onze bijeenkomsten bij BOL.COM zijn altijd pas helemaal compleet met een beetje muziek als ontspanningsmoment. Nickymusic weet dit op een perfecte manier in te vullen met smaakvolle achtergrondmuziek. Ze krijgt de mensen aan het einde van de dag zelfs even op de dansvloer!” , Eventmanager BOL.COM”

Meer informatie en of aanvullende opties voor een volledig verzorgd feest of evenement? Neem dan nu contact met mij op!

Go top